VAREGRUPPER:
Gå til forsiden
Køb arbejdstøj, sikkerhedssko og arbejdsbukser
Gå til kundeoprettelse
Gri Sport - Sikkerhedsstøvler i supergod kvalitet
Det italienske mærke Gri-Sport laver nogle gode og funktionelle sikkerhedsstøvler. Gri-Sport er kendt for at lave meget lette sikkerhedssko og -støvler med den skridsikre Vibram sål samt sømværn uden metal. Så når du vælger et par sikkerhedsstøvler fra Gri-Sport, får du et par solide og virkelig behagelige sikkerhedsstøvler. Gri-Sport kæler desuden rigtig meget for detaljerne på deres sikkerhedsstøvler, så kvaliteten af dem er rigtig god. Vi forhandler flere forskellige sikkerhedsstøvler fra Gri-Sport, som alle kan ses nedenfor. Læs mere om de forskellige sikkerhedsstøvler fra Gri-Sport her, og find det par som bedst matcher dine behov. Du vil ikke fortryde at købe et par sikkerhedsstøvler fra Gri-Sport.
Vis produktside for: Gri Sport Sikkerhedsstøvler 74047
Gri Sport Sikkerhedsstøvler 74047Pris inkl. moms:
DKK 1.625,00

Se pris incl. fragt
Vandtætte vinterstøvler
Lækker vandtæt sikkerhedsstøvle med praktisk lynlås og snørelukning. Med den vandtætte sympatex membran, olieret fuldnarvet læder og pelsfor kommer du ikke til blive våd eller kold. Uden metal, så den ikke bliver kold i minus grader og den skal snøres en enkelt gang, hvorefter den vandtætte lynlås, gør denne støvle hurtig at komme ind og ud af.
Vis produktside for: Gri Sport Sikkerhedsstøvler 74673
Gri Sport Sikkerhedsstøvler 74673Pris inkl. moms:
DKK 1.375,00

Se pris incl. fragt
Sikkerhedsstøvler med Boa lukning
Sikkerhedsstøvler med den smarte Boa lukke system, blødt og bøjeligt sømværn samt ståltåhætte. Ydersålen er lavet med skridhæmmende Vibram, som sikrer dig en af de bedste såler på markedet. Et par rigtig solide sikkerhedsstøvler, som er designet med komfort i højsædet.
Vis produktside for: Gri Sport Sikkerhedsstøvler 74693
Gri Sport Sikkerhedsstøvler 74693Pris inkl. moms:
DKK 1.875,00

Se pris incl. fragt
Trendy Sikkerhedsstøvler Boa lukning
En af top modellerne indenfor behagelige sikkerhedsstøvler. Med den smarte Boa lukke system, blødt og bøjeligt sømværn samt ståltåhætte. Ydersålen er lavet med skridhæmmende Vibram, som sikrer dig en af de bedste såler på markedet. 100% vandtæt og med varmeisolerende Thinsulate inderfor, som kan holde dig varm i 30 graders kuldemiljø.
Købsbetingelser
Carlsens Arbejdstøj ApS - Rødovrevej 269-273, 2610 Rødovre - Telefon: 36 41 41 32 - E-mail: carlsens-arbejdstoj@mail.dk