Om Carlsens

Hos Carlsens Arbejdstøj er vi specialiserede i at yde vore kunder en personlig service og har et stort udvalg af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Du kan også finde vores kvalitetsprodukter i tøj og sikkerhedssko her online.

Vi leverer løsninger til alle typer virksomheder og har specialiseret os i Kansas, Fristads, Helly Hansen, Carhartt, Blåkläder og Snickers produkter.

Vi har også vores egen Carlsen producerede modeller, specielt konstrueret til det arbejdende folk. Du er velkommen til at shoppe online eller i vores butik, der ligger Rødovre.

Kom ind og lad os hjælpe dig med at finde de sikkert arbejdstøj til dig eller din virksomhed.

Historie

Sigurd Carlsen startede i 1962 med at køre ud på byggepladserne i sin VW van for at sælge tøj.

I 1975 åbnede vores første butik på Rødovrevej 350, men da såvel kunder som efterspørgslen blev større og større, flyttede vi i 1984 til større lokaler, hvor vi er i dag, på Rødovrevej 269-273 i Rødovre. Derudover åbnede vi i 2010 en anden butik i Roskilde, som desværre lukkede i 2020.

Sigurd fandt hurtigt ud af, at det var klogt at lytte til det arbejdende folk, og derfor lancerede han sin egen model for tømrerbukser. Bukserne blev hurtigt populære og kendt som de københavnske bukser.I dag producerer Kansas tømrerbukser for os, og de ​​er stadig den dag i dag en af ​​vores bedst sælgende modeller. I dag er vi ni medarbejdere i vores Rødovre afdeling, som stadig driver butikken efter Mesters metoder. Det er ikke usædvanligt, at tonen bliver lidt håndværker alvorlig i vores butik.

Vi mistede desværre Sigurd i 2010, og siden da har sønnerne Kim og Jan taget over. Resultatet af hårdt arbejde og god kundepleje har også givet Carlsens Arbejdstøj en pris i 2010.

Årsag

Der er ikke en håndværker i København og omegn, der ikke kender Carlsens Arbejdstøj i Rødovre. Gennem årene har Carlsens arbejdstøj med succes fastholdt deres koncept med at sælge tøj og vist, at det handler om at være stolt af, hvad du gør, og stå ved, hvem du er.

– Steen Lindeberg, Brand & Concept Manager, Kansas


Jan Asbech
Direktør & Indkøber.

Chef strateg'en der har det store overblik i butikken, med over 30 års erfaring på gulvet, kender han vores produkter til mindste detalje.

Allan Hansen
Key Account Manager, Trykker og Madmand.

Hr. Hansen håndterer mange af de større kunder, holder styr på trykken og lageret. En erfaren herre med +20 år i biksen og en altid stor ordrebunke at håndtere.

Søren Schwartz
Kontorchef & Webshop guru.

Søren er med sit systematiske gen vores kontor specialist. Her håndterer han vores regnskab, webshop & B2B kunder og med sine +15 års erfaring er han en del af vores ekspert team.

Kim Asbech
Direktør & Bilentusiast.

Storebror Kim er den mest erfarne mand på gulvet, altid frisk med en hurtig kommentar, som godt kan være håndværker spydig, men også med et glimt i øjet.

Benjamin Pedersen
Sælger og Profilshop chef.

Benjamin er ekspedient og har det store overblik i vores profil afdeling med skjorter, jeans og jakkesæt. Hans speciale er høj service og altid med et smil på læben.

Mark Schalburg
Sælger & Facebook Nørd.

Mark er vores nyeste tilføjelse, han er allerede en habil tøjsælger, der har et godt overblik og over tøjets placering i biksen.

Cheryl Anderton
Sælger.

Cheryl har styret butikken i Roskilde, men er efter lukningen i 2020 blevet flyttet til Rødovre som sælger. Man hører tit hendes grin i butikken og hun er kendt for sit energiske humør.

Mogens Halkjær
Deltidsekspedient.

Mogens nyder at betjene kunder samt give den gode oplevelse. Han har masser af erfaring fra håndværkerbranchen og er vores ansvarlige for sikkerhedsudstyr.

Fru Carlsen
Syerske.

Fruen har været med fra starten og selv om hun ikke er i butikken mere er hun en uundværlig person for alle drengene. Hun styrer systuen og kører gerne små ærinder, da der oftest er for travlt i butikken.