Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA American Express

Om os

Hos Carlsens Arbejdstøj er vi specialiserede i at yde vore kunder en personlig service og har et stort udvalg af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du kan også finde vores kvalitetsprodukter i tøj og sikkerhedssko her online.

Vi leverer løsninger til alle typer virksomheder og har specialiseret os i Kansas, Fristads, Helly Hansen, Carhartt, Blåkläder og Snickers produkter. Vi har også vores egen Carlsen producerede modeller, specielt konstrueret til det arbejdende folk. Du er velkommen til at shoppe online eller i vores butikker, der ligger i Roskilde og Rødovre.

Kom ind og lad os hjælpe dig med at finde de sikkert arbejdstøj til dig eller din virksomhed.

Historie

Sigurd Carlsen startede i 1962 med at køre ud på byggepladserne i sin VW van for at sælge tøj. I 1975 åbnede vores første butik på Rødovrevej 350, men da såvel kunder som efterspørgslen blev større og større, flyttede vi i 1984 til større lokaler, hvor vi er i dag, på Rødovrevej 269-273 i Rødovre. 

Sigurd fandt hurtigt ud af, at det var klogt at lytte til det arbejdende folk, og derfor lancerede han sin egen model for tømrerbukser. Bukserne blev hurtigt populære og kendt som de "Københavnerbukserne". I dag producerer Kansas tømrerbukserne for os, og de ​​er stadig den dag i dag en af ​​vores bedst sælgende modeller.

I dag er vi syv medarbejdere som stadig driver butikken efter Mesters metoder. Det er ikke usædvanligt, at tonen bliver lidt håndværker alvorlig i vores butikker. Vi mistede desværre Sigurd i 2010, og siden da har sønnerne Kim og Jan taget over. Resultatet af hårdt arbejde og god kundepleje har også givet Carlsens Arbejdstøj en pris vi er stolte over.

Årsag

Der er ikke en håndværker i København og omegn, der ikke kender Carlsens Arbejdstøj i Rødovre. Gennem årene har Carlens arbejdstøj med succes fastholdt deres koncept med at sælge tøj og vist, at det handler om at være stolt af, hvad du gør, og stå ved, hvem du er.

– Steen Lindeberg, Brand & Concept Manager, Kansas